LEGO 11006 Creatieve blauwe stenen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 11006 Creatieve blauwe stenen

Laat kinderen vanaf 4 jaar kennismaken met creatief bouwen met 3 speelgoedmodellen met blauwe stenen - een walvis, een trein en een robot - en wat ze verder maar kunnen bedenken.
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO ClassicAlle LEGO

Omschrijving LEGO 11006 Creatieve blauwe stenen

Laat de fantasie van kinderen tot leven komen met dit klassieke bouwspeelgoed

een spannende mix van blauwe LEGO stenen voor kinderen, boordevol ideeën en inspiratie. Terwijl kinderen bouwen, spelen en steeds weer opnieuw bouwen, spreekt dit tijdloze bouwspeelgoed hun creatieve kant aan en biedt het ontwikkelingsvoordelen die een leven lang meegaan. Geef creatief bouwen een vliegende start met een LEGO startset Kinderen van 4 jaar en ouder zullen het geweldig vinden met deze 3 eenvoudig te bouwen LEGO speelgoedmodellen te spelen. Dankzij de duidelijke instructies en leuke functies kan het fantasierijke spel meteen beginnen. Inclusief een blauwe walvis met grote, ronde ogen en een spuitgat, een trein met draaiende wielen en een minirobot met beweegbare armen. Het creatieve plezier gaat door als kinderen de stenen mengen om hun modellen aan te passen - en kent geen grenzen als ze hun eigen fantasierijke creaties gaan bouwen. Bouw waardevolle vaardigheden op met LEGO stenen voor kinderen LEGO Classic sets brengen vrij spel en zelfexpressie binnen handbereik van kinderen. en terwijl ze bouwen, creëren en fantaseren ontwikkelen ze vaardigheden die toekomstig geluk en succes ondersteunen.een spannende mix van blauwe LEGO stenen om kinderen van 4 jaar en ouder te inspireren om te bouwen, te creëren en te fantaseren. Met 3 eenvoudig te bouwen modellen plus eindeloos vrij bouwplezier zit dit veelzijdige speelgoed boordevol creatieve mogelijkheden.Deze 52-delige set kan worden omgetoverd tot een blauwe walvis, een trein en een robot met leuke functies om fantasierijk spel te stimuleren. Als kinderen na verloop van tijd hun eigen creaties gaan bedenken en maken, ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan.er valt veel plezier te beleven aan het bouwen en spelen met de 3 speelgoedmodellen, maar wanneer kinderen beginnen met het aanpassen van de modellen en het creëren van hun eigen bouwsels is alles mogelijk. De set kan ook worden gecombineerd met ander LEGO speelgoed voor nog meer plezier.

De LEGO 11006 Creatieve blauwe stenen is één van de vele sets uit het LEGO Classic thema.

Kenmerken

  • Geweldig bouwspeelgoed voor beginners en kinderen die hun LEGO stenenverzameling willen uitbreiden. Dit veelzijdige, leerzame speelgoed is een ideaal sinterklaas- of verjaardagscadeau, of voor welke dag dan ook, voor jongens en meisjes.
  • De LEGO Classic Creatieve blauwe stenen set kan door ouders handig worden meegenomen voor creatief plezier onderweg. Combineer met andere LEGO sets voor nog meer mogelijkheden.
  • Gevoed door de fantasie van kinderen - dus het speelplezier eindigt nooit! Batterij loos speelgoed geeft de kritische denkvaardigheden en probleemoplossende vaardigheden van kinderen een boost en geeft hen de voldoening van het 'helemaal zelf' creëren van leuke dingen.
  • Open de doos en het fantasierijke spel begint meteen. Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen met de startmodellen. en zodra ze beginnen, stopt het creatieve plezier niet meer.
  • elke LEGO Classic set zit boordevol ideeën en inspiratie. De spannende mix van stenen en onderdelen stimuleert eindeloos vrij spel. Het versterken van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo leuk en intuïtief.
  • LEGO speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen: de stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen - en dat is al zo sinds 1958.
  • Natuurlijk voldoet dit speelgoed aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn voor jouw kind.

De LEGO 11006 Creatieve blauwe stenen is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 52 onderdelen. Er zitten geen minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Waarom je deze LEGO set moet hebben?

Stimuleer kinderen met deze spannende mix van blauwe LEGO stenen om te bouwen, te creëren en te fantaseren! Bouwen... er kunnen 3 leuke figuren worden gemaakt: een walvis die water spuit, een trein met 4 wielen en een robot waarvan de armen kunnen worden versteld. Creëren... Kinderen combineren de stenen tot hun eigen creaties. Fantaseren... Alles is mogelijk wanneer ideeën, avonturen en fantasiewerelden tot leven komen met deze veelzijdige LEGO set voor beginners.
LEGO
S_11006-1_N_S_0
5702016616576
673419317092
Nummer
11006-1
EAN
5702016616576
Gewicht
12.2 x 9.1 x 5.85 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.07 KG
Thema
LEGO Classic
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
52
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
4+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)