LEGO 11717 Stenen en bouwplaten
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 11717 Stenen en bouwplaten

Geef beginnende bouwers een regenboog van LEGO stenen en onderdelen en laat hun creativiteit groeien.
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO ClassicAlle LEGO

Omschrijving LEGO 11717 Stenen en bouwplaten

Laat creativiteit opbloeien met dit klassieke bouwspeelgoed

LEGO Classic Stenen en bouwplaten (11717) zit boordevol ideeën en inspiratie. Terwijl kinderen bouwen, spelen en steeds weer opnieuw bouwen, komt door dit onbegrensde bouwspeelgoed het creatieve potentieel tot bloei en biedt het educatieve voordelen die een leven lang meegaan.

een regenboog van LEGO stenen
Met diverse kleuren en vormen, waaronder wielen, ramen, deuren en ogen, plus 4 bouwplaten van 16x16 noppen, kunnen kinderen alles bouwen wat ze kunnen verzinnen. Dankzij de duidelijke bouwinstructies kunnen kinderen direct beginnen met het bouwen van eenvoudig LEGO speelgoed: een kikker, piratenschip, olifant of kasteel... voordat ze hun eigen coole modellen gaan bouwen. De bouwplaten bieden genoeg grip om bouwstenen in elke hoek vast te houden, zelfs ondersteboven, maar ze kunnen ook weer gemakkelijk worden losgemaakt. Na het bouwen kunnen modellen erop uitgestald of meegenomen worden.

Creatief en onbegrensd bouwen
LEGO Classic sets bieden kinderen volop ideeën en inspiratie met leuke modellen en eenvoudige bouwinstructies om snel te beginnen. en wanneer ze het plezier van het bouwen van hun eigen creaties ontdekken, leren ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan.

De LEGO 11717 Stenen en bouwplaten is één van de vele sets uit het LEGO Classic thema.

Kenmerken

  • Deze doos vol kleurrijke LEGO stenen biedt kinderen van 4 jaar en ouder inspiratie om creatief te gaan bouwen. Met verschillende eenvoudig te bouwen modellen en eindeloos vrij bouwplezier zit deze bouwset voor beginners boordevol creatieve mogelijkheden.
  • Inclusief LEGO stenen in diverse vormen, maten en kleuren, 4 bouwplaten van 16x16 noppen en eenvoudige bouwinstructies voor de voorgestelde modellen. Deze kleurrijke, creatieve bouwset helpt kinderen waardevolle vaardigheden te ontwikkelen die een leven lang meegaan.
  • Kinderen bouwen en spelen met de voorgestelde speelgoedmodellen (een piratenschip, een olifant, een kasteel...) en ontwikkelen hun creativiteit met eindeloos vrij bouwplezier. Voor nog meer mogelijkheden kan deze set perfect worden gecombineerd met ander LEGO speelgoed.
  • Dit veelzijdige, leerzame speelgoed is een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Ideaal bouwspeelgoed voor beginners, maar ook voor iedereen die zijn of haar LEGO verzameling wil uitbreiden.
  • De LEGO Classic Stenen en bouwplaten doos is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met creatief bouwen. Met 4 bouwplaten is het gemakkelijk om modellen te bouwen, ermee te spelen, ze neer te zetten en ze overal mee naartoe te nemen.
  • Geen batterijen nodig, dus het plezier stopt nooit! Het eindeloze creatieve spel wordt gevoed door kinderfantasie. Kritisch denken, het probleemoplossend vermogen en het trotse gevoel van het helemaalzelf iets maken worden gestimuleerd.
  • Open de doos en het fantasierijke spel kan meteen beginnen. Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen met de startmodellen. en als ze eenmaal zijn begonnen, eindigt het creatieve plezier nooit.
  • elke LEGO Classic set zit boordevol ideeën en inspiratie. De mix van stenen en onderdelen stimuleert eindeloos, onbegrensd speelplezier. Het stimuleren van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo leuk en intuïtief.
  • LEGO bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • Alle LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 11717 Stenen en bouwplaten is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 1504 onderdelen. Er zitten geen minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 4tot 99 jaar.
LEGO
S_11717-1_N_S_0
5702016722154
673419326261
Nummer
11717-1
EAN
5702016722154
Gewicht
48 x 37 x 9 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
1.95 KG
Thema
LEGO Classic
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
1504
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
4+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)