LEGO 41402 Olivia's speelkubus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 41402 Olivia’s speelkubus

Laat fans van STeM-speelgoed overal experimenten naspelen met LEGO Friends Olivia's coole minilaboratorium.
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO FriendsAlle LEGO

Omschrijving LEGO 41402 Olivia's speelkubus

Volop wetenschapsplezier in een compacte verzamelkubus!

Laat kinderen zich inbeelden hoe leuk het is om een wetenschappelijke ontdekking te doen met deze LEGO Friends Olivia's speelkubus (41402). Dit compacte speelgoed om te verzamelen is een microkosmos vol amusement. In het draagbare speelgoed vind je een minipoppetje van Olivia, een lab en een LEGO klaslokaal om te bouwen en veel minipoppetjesaccessoires. er is zelfs een mysterieus huisdier - zie kinderen genieten van de verrassing! Flexibel plezier De elementen in deze minipoppetjesset kunnen uit de kubus worden gehaald zodat kinderen er ook buiten de kubus mee kunnen spelen. De onderdelen kunnen ook worden vastgezet in de kubus voor wetenschapsplezier onderweg. Verpak alles in de mooie, glinsterende behuizing en kleine wetenschappers kunnen de set meenemen tijdens hun ontdekkingsreizen - of gewoon naar het huis van een vriend of vriendin. De kunst van het kubisme elke kubus geeft kinderen een voorproefje van de LEGO Friends wereld. en als ze meer willen verkennen, kunnen ze alle 5 de kubussen verzamelen, ze opstapelen of met elkaar verbinden, zodat ze in diverse leuke vormen kunnen worden neergezet. Laat kinderen kennismaken met Heartlake City, waar ze in het gezelschap van hun vriendinnen van alles kunnen leren over de wereld.

De LEGO 41402 Olivia's speelkubus is één van de vele sets uit het LEGO Friends thema.

Kenmerken

  • Houd kinderen onderweg bezig met deze draagbare minipoppetjesset. Kleine wetenschappers kunnen spelen dat ze een leraar zijn of nieuwe stofjes ontdekken in het laboratorium en het LEGO klaslokaal in de kubus.
  • Olivia's speelkubus (41402) bevat heel veel speelplezier in een kleine ruimte. Naast veel minipoppetjesaccessoires en een stickervel zitten er 1 minipoppetje van een wetenschapper, een speelgoedhuisdier, een LEGO klaslokaal en een lab compleet met speelgoedslijm in de kubus.
  • Kinderen kunnen buiten de kubus spelen met het minipoppetjeslaboratorium of hem inpakken voor lol onderweg. elke kubus kan worden gecombineerd met de 4 andere. Ze kunnen worden gestapeld en met elkaar verbonden om coole, opvallende displays te maken.
  • Ken jij een kind dat goede cijfers heeft gehaald? Dan is deze speelset een geweldige beloning. Het is ook een cool verjaardags- of sinterklaascadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, en omdat de set eenvoudig te bouwen is, is het een goede kennismaking met het bouwen met LEGO stenen.
  • elke kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm diep waardoor deze minipoppetjesspeelset ideaal is om mee te nemen naar het huis van een vriendje of vriendinnetje. Het kleurrijke, draagbare speelgoed is ook handig voor het leuker maken van lange autoritten.
  • Dit wetenschappelijk speelgoed voor kinderen heeft geen batterijen nodig om het fantasierijke spel tot leven te laten komen. Kinderen kunnen doen alsof ze hun eigen energie opwekken in een van de kolven van minipoppetje Olivia!
  • Zoals alle LEGO sets wordt ook dit leuke speelgoed geleverd met duidelijke gedrukte instructies. Deze zijn ontworpen zodat kinderen vanaf 6 jaar ze gemakkelijk kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene kunnen beginnen met bouwen.
  • Laat je jonge bouwer met dit draagbare speelgoed kennismaken met de LEGO Friends wereld. Kinderen zijn van harte welkom in Heartlake City, waar ze alles kunnen bereiken en hun interesses kunnen ontdekken met hun beste vriendinnen aan hun zijde.
  • LEGO bouwstenen en speelgoed voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen kwaliteitseisen. Kinderen die deze speelset bouwen, zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer weer eenvoudig van elkaar te halen zijn.
  • We testen de stenen, onderdelen en LEGO Friends minipoppetjes van deze speelset op alle denkbare manieren om te garanderen dat alle LEGO bouwsets voor kinderen voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 41402 Olivia's speelkubus is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 40 onderdelen. Er zit 1 minifiguur bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
LEGO
S_41402-1_N_S_0
5702016618884
673419319867
Nummer
41402-1
EAN
5702016618884
Gewicht
15.8 x 21.2 x 21.4 cm
Thema
LEGO Friends
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
40
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.09 KG
Aantal minifiguren
1
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
6+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (1)