LEGO 60241 Politie hondenpatrouille
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 60241 Politie hondenpatrouille

Laat jonge kinderen kennismaken met de actie en spanning van LEGO City met deze leuke bouwset van een politiehondenpatrouille.
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO CityAlle LEGO

Omschrijving LEGO 60241 Politie hondenpatrouille

Boevenvangplezier met de LEGO City Politie hondenpatrouille!

Jonge kinderen spelen graag dat ze helden zijn, en met deze LEGO City Politie hondenpatrouille (60241) kan dat! De set bevat een coole speelgoedpolitieauto met ruimte voor de politieagent en zijn trouwe politiehond, een juwelierswinkel met edelstenen, plus een boef met een koevoet. Het perfecte scenario voor kleine misdaadbestrijders met een grote fantasie. Leuke politiespeelset voor kinderen Deze 4+ speelgoedset bevat een eenvoudige gedrukte handleiding en een speciale startsteen zodat jonge kinderen met trots zelf hun LEGO model zullen bouwen. en met de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets beschikken kinderen over Instructions PLUS - een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifunctie die bouwen met LEGO stenen kinderspel maakt. LEGO City: cool speelgoed voor kinderen Met LEGO City politiesets kunnen kinderen zich onderdompelen in avonturen met een open einde en scenario's boordevol actie naspelen die de werkelijkheid weerspiegelen. en met een breed scalaaan gebouwen en voertuigen boordevol leuke functies krijgt de fantasie van kinderen vrij spel!

De LEGO 60241 Politie hondenpatrouille is één van de vele sets uit het LEGO City thema.

Kenmerken

  • Deze politiehondenpatrouille is een ideale kennismaking met de spannende wereld van LEGO City, geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. LEGO City is ontworpen om vrij, fantasierijk rollenspel te stimuleren, gebaseerd op scenario's uit het echte leven.
  • Wat zit er in de doos? De set bevat een coole speelgoedpolitieauto met ruimte voor de politieagent en zijn trouwe politiehond, een juwelierswinkel met 2 edelstenen, plus een boef met een koevoet en een zak om zijn buit in te doen.
  • Kinderen kunnen de personages en modellen in deze LEGO City Politie hondenpatrouille (60241) bouwset combineren met andere LEGO speelsets om zo hun eigen unieke creaties te maken om mee te spelen of neer te zetten.
  • LEGO 4+ sets zijn voor jonge kinderen een leuke manier om de kunst van het bouwen met LEGO stenen onder de knie te krijgen. Ze bevatten speciale startstenen en eenvoudige gedrukte bouwhandleidingen die kinderen helpen hun zelfvertrouwen en bouwvaardigheden stap voor stap te laten groeien.
  • De politieauto van ca. 5 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed biedt ruimte aan de politieagent en zijn hond. De juwelierswinkel is ca. 6 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.
  • De Politie hondenpatrouille bouwset voor kinderen heeft geen batterijen nodig, dus het spelen kan meteen beginnen!
  • Deze speelgoedpolitieset beschikt over een gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS - een interactieve bouwhandleiding om beginnende bouwers te helpen meesterbouwers te worden! Beschikbaar in de gratis LEGO Life app voor smartphone of tablet.
  • LEGO City politiesets bevatten gebouwen boordevol functies, coole voertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Ze laten kinderen hun eigen avonturen en realistische situaties creëren.
  • LEGO City constructiesets voldoen aan de hoogste normen in de industrie. Dit leuke speelgoed kan steeds weer gemakkelijk op elkaar gezet en uit elkaar gehaald worden.
  • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bekrassen en rekken we de LEGO City stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 60241 Politie hondenpatrouille is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 67 onderdelen. Er zitten 2 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
LEGO
S_60241-1_N_S_0
5702016617559
673419318693
Nummer
60241-1
EAN
5702016617559
Gewicht
15.7 x 14.1 x 4.5 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.12 KG
Thema
LEGO City
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
67
Aantal minifiguren
2
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
4+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)