LEGO 60270 Politie opbergdoos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 60270 Politie opbergdoos

Met 2 verschillende modellen om te bouwen biedt deze opbergdoos twee keer zoveel speelplezier zodat kinderen kunnen genieten van nog meer boevenvangactie met de LEGO City politiehelden.
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO CityAlle LEGO

Omschrijving LEGO 60270 Politie opbergdoos

Alles wat kinderen nodig hebben voor boevenvangavonturen!

Kinderen zullen dolblij zijn met deze LEGO City Opbergdoos (60270). Hij ziet er niet alleen cool uit, maar erin zit alles wat een kind nodig heeft voor urenlang speelplezier boordevol actie. en omdat er met deze set 2 modellen kunnen worden gebouwd met behulp van de gemakkelijk te volgen bouwinstructies, krijgen kinderen een dubbele hoeveelheid creatief speelplezier. De fantasie van jonge kinderen is niet meer te stoppen als ze LEGO City tv-held Duke DeTain helpen de stad vrij te houden van vervelende boeven! een speelset boordevol coole functies Op zoek naar actiespeelgoed waar kinderen van houden? Deze speelset heeft het allemaal. Met 4 minifiguren, een politiebureau met gevangenis, een speelgoedgeldautomaat, een boevenvluchtauto en een coole politiewagen zijn alle ingrediënten aanwezig voor actie en avontuur. Leuke bouwsets voor kinderen LEGO City politiesets bieden een plezierige bouw- en speelervaring. De realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en leuke personages stimuleren fantasierijk, onbegrensd rollenspel en bevorderen de creativiteit van kinderen vanaf 5 jaar.

De LEGO 60270 Politie opbergdoos is één van de vele sets uit het LEGO City thema.

Kenmerken

  • Haal het plezier van LEGO City in huis met deze politiespeelset. Deze set, geleverd in een handige doos in de vorm van een LEGO steen, biedt 2 alternatieve modellen die kunnen worden gebouwd, beide met gebouwen, voertuigen en personages die volop creatief speelplezier bieden.
  • Wat zit er in deze LEGO opbergdoos? Alles wat kinderen nodig hebben om aan de slag te gaan. een speelgoedpolitiebureau met gevangenis, een politievoertuig, een boeventruck en een geldautomaat, plus 4 minifiguren waaronder LEGO City televisieheld Duke DeTain.
  • Dit politiespeelgoed biedt 2 verschillende modellen om te bouwen, dus kinderen kunnen het ene model ombouwen om het speelscenario te veranderen voor nog meer creatief boevenvangplezier. De set kan ook worden gecombineerd met andere originele LEGO speelsets voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Deze LEGO City Politie opbergdoos (60270) is een geweldig december- of verjaardagscadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder die dol zijn op speelgoedvrachtwagens, motoren en actiespeelgoed. er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
  • Gebouwd is het speelgoedpolitiebureau ca. 18 cm hoog, 14 cm breed en 5 cm diep en de politieauto ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed.
  • Heeft deze speelset batterijen nodig? Nee, dit bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie, dus het spelen kan meteen beginnen!
  • Kinderen kunnen snel en gemakkelijk aan de slag gaan met dit LEGO speelgoed. In de slimme doos in de vormvan een LEGO steen vind je de eenvoudig te volgen instructies voor 2 verschillende modellen. Maak de zakken met stenen open en laat het plezier beginnen!
  • LEGO City politiesets bevatten realistische gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die creatief spel met een open einde stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten.
  • LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen zodat LEGO City bouwstenen consistent, compatibel en comfortabelin elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Alle LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 60270 Politie opbergdoos is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 301 onderdelen. Er zitten 4 minifiguren bij en 3 instructies. De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
LEGO
S_60270-1_N_S_0
5702016669022
673419322546
Nummer
60270-1
EAN
5702016669022
Gewicht
36.8 x 18.2 x 17.5 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
1.009 KG
Thema
LEGO City
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
301
Aantal minifiguren
4
Aantal instructies
3
Leeftijdsadvies
5+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)