LEGO 60282 Grote ladderwagen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 60282 Grote ladderwagen

Brandweerspeelset uit de LEGO City Adventures tv-serie!
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO CityAlle LEGO

Omschrijving LEGO 60282 Grote ladderwagen

Brandweerspeelset uit de LEGO City Adventures tv-serie!

Deze spannende LEGO City Grote ladderwagen (60282) speelset bevat een klassieke brandweertruck met een werkende hoogwerkerarm. Kinderen krijgen ook een heleboel personages uit de LEGO City tv-serie, waaronder Bob, Feldman en Toastie de brandweerrobot, compleet met een waterkanon dat waterelementen schiet. Neem jouw kleine held mee naar het hart van de tv-serie LEGO City Adventures, waar zij zelf de regie in handen nemen!

Ideaal bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar
De eenvoudig te volgen bouwinstructies voor deze LEGO City speelset vind je in de doos. Je kunt ook Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties worden beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers!

Creatief plezier voor kinderen
LEGO City speelsets nemen kinderen mee naar een leuke wereld met gebouwen, realistische voertuigen en grappige personages voor fantasierijk spel.

De LEGO 60282 Grote ladderwagen is één van de vele sets uit het LEGO City thema.

Kenmerken

  • Kinderen kunnen allerlei verhalen uit de populaire tv-serie LEGO City Adventures naspelen met de LEGO City Grote ladderwagen (60282) speelset met realistische voertuigen en leuke personages uit de tv-serie.
  • Wat zit er in de doos? een coole speelgoedbrandweertruck met een werkende hoogwerkerarm, een laboratorium met stapelbare LEGO vlammen en personages Toastie de brandweerrobot, Bob en Feldman uit de LEGO City tv-serie.
  • Kinderen kunnen de hoogwerker van de brandweerwagen omhoog brengen, waterelementen uit Toastie de brandweerrobot laten schieten om de LEGO vlammen neer te slaan en allerlei verhalen bedenken met de leuke LEGO City televisiepersonages.
  • Deze hoogwaardige speelset is een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor fans van de tv-serie LEGO City Adventures en voor kinderen die graag creatieve rollenspellen spelen.
  • eenmaal gebouwd is de brandweerwagen (met ingeklapte hoogwerker) ca. 10 cm hoog, 33 cm lang en 6 cm breed.
  • De brandweerwagen heeft een opbergruimte voor het opslaan van brandweeruitrusting, plus een aanhanger met een schans voor het vervoeren van Toastie de brandweerrobot. Inclusief 3 minifiguren van brandweerlieden met helmen.
  • Met eenvoudig te volgen bouwinstructies en Instructions PLUS, een interactieve handleiding voor beginnende bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
  • LEGO City brandweersets stimuleren fantasierijke rollenspellen in realistische omgevingen met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die kinderen geweldig vinden.
  • Heb jij je weleens afgevraagd waarom LEGO stenen zo consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn? Dat komt omdat LEGO onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen.
  • LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat alle LEGO speelsets voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 60282 Grote ladderwagen is uitgebracht in het jaar 2021. De set bestaat uit 380 onderdelen. Er zitten 4 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waarom je deze LEGO set moet hebben?

Boem! Oh nee! De gemorste koffie van de wetenschapper heeft een enorme brand veroorzaakt in het laboratorium! Haast je samen met helden Bob en Feldman uit de LEGO City tv-serie naar de brand op het industrieterrein. Rijd de coole brandweerwagen in positie en zet Toastie de brandweerrobot in met zijn krachtige waterkanon. Pak daarna een brandblusser, stap in de hoogwerker en help de LEGO City Grote ladderwagen om de brand te blussen!
LEGO
S_60282-1_N_S_0
5702016911558
673419339063
Nummer
60282-1
EAN
5702016911558
Gewicht
48 x 28.2 x 6.1 cm
Thema
LEGO City
Uitgebracht in
2021
Aantal onderdelen
380
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.92 KG
Aantal minifiguren
4
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
6+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)