LEGO 60306 Winkelstraat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 60306 Winkelstraat

een winkelstraat boordevol LEGO plezier!
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO CityAlle LEGO

Omschrijving LEGO 60306 Winkelstraat

een winkelstraat boordevol LEGO plezier!

Deze fraaie LEGO City Winkelstraat (60306) speelset met meerdere modellen zit boordevol leuke details en functies. Zo is er een bakkerij, een fietsenwinkel en een park met fitnesstoestellen. Kinderen krijgen ook een bakfiets, sportauto en servicetruck met hoogwerker, plus 6 leuke minifiguren. en met de LEGO City wegplaten kunnen kinderen deze set vastmaken aan andere speelsets om hun stad uit te breiden!

Speelset met diverse modellen voor kinderen vanaf 6 jaar
De LEGO City Winkelstraat speelset bevat eenvoudige bouwinstructies waarmee kinderen hun eigen LEGO speelgoed helemaal zelf kunnen bouwen. Kinderen, vrienden en familie kunnen samen bouwen en daarna urenlang fantasierijk spelen.

Inspirerend LEGO speelgoed voor jongens en meisjes
LEGO City bouwsets stimuleren fantasierijke rollenspellen die zijn gebaseerd op het echte leven met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en grappige personages voor een leuke bouw- en speelervaring.

De LEGO 60306 Winkelstraat is één van de vele sets uit het LEGO City thema.

Kenmerken

  • De hoogwaardige LEGO Winkelstraat (60306) speelset bevat gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en grappige personages met leuke accessoires. een echte verrassing voor kinderen vanaf 6 jaar!
  • De set bevat LEGO wegplaten met rijbanen, fietsbanen en een zebrapad, plus een bakkerij, fietsenwinkel, park met fitnesstoestellen, bakfiets, servicetruck met hoogwerker, sportauto en 6 minifiguren.
  • Deze LEGO set zit boordevol realistische functies voor fantasierijk speelplezier. en met de meegeleverde LEGO wegplaten kunnen kinderen deze set vastmaken aan andere speelsets om hun stad uit te breiden - precies zoals zij dat willen!
  • Deze fraaie LEGO Winkelstraat speelset is een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
  • eenmaal gebouwd is het LEGO City Winkelstraat model ca. 13 cm hoog, 40 cm breed en 28 cm diep.
  • Met LEGO accessoires: een croissant, brood, pretzel, banaan, waterfles, lekkende brandkraan, gloeilamp, glow-in-the-dark lantaarnpalen en een hondendrol.
  • Deze speelgoedset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies waarmee ook jongere LEGO bouwers zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen en kunnen genieten van een leuke bouw- en speelervaring.
  • LEGO City Mijn stad sets zitten boordevol kleurrijke gebouwen, coole speelgoedvoertuigen en leuke personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen onbegrensde avonturen bedenken in realistische omgevingen.
  • Alle LEGO stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

De LEGO 60306 Winkelstraat is uitgebracht in het jaar 2021. De set bestaat uit 533 onderdelen. Er zitten 6 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waarom je deze LEGO set moet hebben?

Stap op de bakfiets en maak een ritje door de gezellige LEGO City Winkelstraat. Blijf op het fietspad en stop voor het zebrapad als er mensen willen oversteken. Hey - kijk eens naar die coole sportwagen! Deze straat is echt geweldig. er is een fietsenwinkel, bakkerij en er staan zelfs fitnesstoestellen in het park. Breng de arm van de hoogwerker op de servicetruck omhoog om de wegwerker die lantaarnpaal te laten repareren!
LEGO
S_60306-1_N_S_0
5702016980530
673419347204
Nummer
60306-1
Thema
LEGO City
Uitgebracht in
2021
Aantal onderdelen
533
Aantal minifiguren
6
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
6+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)