LEGO 70433 J.B.'s duikboot
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 70433 J.B.’s duikboot

Kinderen kunnen alleen of samen jagen en spoken in een digitale wereld onder de zeespiegel
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO Hidden SideAlle LEGO

Omschrijving LEGO 70433 J.B.'s duikboot

Kinderen jagen alleen of spoken samen in een digitale wereld onder de zeespiegel

Welkom bij Hidden Side, waar de fysieke en digitale wereld samenkomen. Deze LEGO Hidden Side J.B.'s duikboot (70433) speelset combineert een bouwbare duikboot en zeebodem met geavanceerde apptechnologie, waardoor een ongeëvenaarde single- of multiplayer-ervaring met augmented reality (AR) ontstaat!

Geweldig interactief bouwspeelgoed
Achter deze J.B.'s duikboot speelset gaat een spookachtige, digitale wereld onder de zeespiegel schuil die je kunt onthullen door het model te scannen met een smartphone of tablet met de gratis LEGO Hidden Side AR-app. Kinderen kunnen vervolgens op ontdekkingstocht gaan, op spoken jagen, mysteries oplossen en het opnemen tegen het eindbaasspook Kreatoru. en met minifiguren van Parker, Vaughn Geist en het Standbeeld des Kwaads, plus een haaienfiguur, kunnen kinderen een duik nemen in een wereld vol actief en creatief speelplezier.

een continu veranderende LEGO Hidden Side ervaring
LEGO Hidden Side sets combineren LEGO modellen met een interactieve AR-speelervaring. Deze mixed reality-ervaring wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en speciale evenementen. Installeer de gratis Hidden Side AR-app op een smartphone of tablet en scan het model om het tot leven te laten komen!

De LEGO 70433 J.B.'s duikboot is één van de vele sets uit het LEGO Hidden Side thema.

Kenmerken

  • Jonge kinderen kunnen zich onderdompelen in een spannende augmented reality-ervaring (AR) voor een of meerdere spelers waarin fysiek en digitaal spel samenkomen met deze LEGO Hidden Side set van J.B.'s duikboot in de Baai der Zielen.
  • Wat zit er in de doos? Deze LEGO speelset met augmented reality (AR) bestaat uit een digitale interactieve Hidden Side speelgoedduikboot en zeebodemgedeelte, plus minifiguren van Parker, Vaughn Geist en het Standbeeld des Kwaads en een figuur van een haai.
  • Achter het model van J.B.'s duikboot gaat een spookachtige, digitale wereld onder de zeespiegel schuil die je kunt onthullen door het model te scannen met een smartphone of tablet met de gratis LEGO Hidden Side AR-app. Kinderen kunnen vervolgens mysteries oplossen, op zoek gaan naar coole voorwerpen en het opnemen tegen spoken.
  • Deze LEGO Hidden Side J.B.'s duikboot speelset is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor LEGO fans en kinderen van 7jaar en ouder die dol zijn op creatieve en digitale speelmogelijkheden!
  • eenmaal gebouwd is dit LEGO Hidden Side J.B.'s duikboot (70433) model ca. 21 cm hoog, 19 cm lang en 10 cm breed.
  • Bouwspeelgoed zonder batterijen. De Hidden Side AR-app is geschikt voor bepaalde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.
  • Deze LEGO Hidden Side bouwset met augmented reality (AR) bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies die ook online beschikbaar zijn. Maak de zakken met stenen open en neem een duik in de diepten van Newbury's Baai der Zielen!
  • Het LEGO Hidden Side universum bevindt zich in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. De speelervaring met augmented reality wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en evenementen.
  • LEGO Hidden Side speelsets zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen. Hierdoor zijn de LEGO stenen en onderdelen consistent en compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.
  • Bij de LEGO Groep testen we alle LEGO Hidden Side stenen en onderdelen tot het uiterste om er zeker van te zijn dat alle speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 70433 J.B.'s duikboot is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 224 onderdelen. Er zitten 3 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
LEGO
S_70433-1_N_S_0
5702016616149
673419317733
Nummer
70433-1
EAN
5702016616149
Gewicht
26.2 x 19.1 x 4.6 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.32 KG
Thema
LEGO Hidden Side
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
224
Aantal minifiguren
3
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
7+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)