LEGO 71018 Minifiguur Serie 17 Willekeurige Set van 1 Minifiguur
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 71018 Minifiguur Serie 17 Willekeurige Set van 1 Minifiguur

Beleef allerlei nieuwe LEGO avonturen met serie 17 van de LEGO Minifiguren, met vijftien geheel nieuwe figuren plus een geheime figuur. Laat je verrassen: in ieder zakje zit een nieuw verhaal!
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO Collectible MinifiguresAlle LEGO

Omschrijving LEGO 71018 Minifiguur Serie 17 Willekeurige Set van 1 Minifiguur

Laat je verrassen door één van de minifigures

Met deze serie is het een grote verrassing welk minifiguurtje er uit het zakje komt dat je koopt. Aan de buitenkant kun je de inhoud namelijk helemaal niet zien! Wel kunnen we verklappen wat de opties zijn: de stoere surfer, de gevaarlijke gladiator, de typische fransman, de sterke circusartiest, de shiny showman, de sportieve jogger, de wilde ruimteheld, de talentvolle topkok, de heldhaftige strijder, de magische fee, de vrolijke raketjongen, de zorgzame dierenarts, het grappige maïsmannetje, het lieve elfje, de vriendelijke hotdogverkoper óf het onbekende, mysterieuze figuur. Je kunt je nieuwe figuur perfect toevoegen aan de verzameling LEGO die je al hebt, zodat je nog meer leuke verhalen kunt verzinnen en spannende avonturen kunt beleven. Bij elk figuur zitten één of meerdere bijpassende accessoires, een voetje waar je het figuur op kunt zetten en een boekje voor verzamelaars.

De LEGO 71018 Minifiguur Serie 17 Willekeurige Set van 1 Minifiguur is één van de vele sets uit het LEGO Collectible Minifigures thema.

Kenmerken

  • elk zakje bevat een minifiguur, één of meerdere bijpassende accessoires, een voetje waar het figuur op kan staan en een boekje voor verzamelaars.
  • Verzamel zo veel mogelijk minifiguren uit de serie om diverse verhaallijnen mee te kunnen verzinnen.
  • Natuurlijk kunnen de figuren ook met alle LEGO bouwsets worden gecombineerd. Met het toevoegen van de nieuwe figuren kun je het aantal speelmogelijkheden uitbreiden en nog veel meer LEGO avonturen beleven!
  • Sparen jouw vrienden de minifiguren ook? Ruil onderling om jullie verzamelingen compleet te krijgen! Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om samen te bouwen en te spelen. Hoe meer LEGO, hoe beter!
  • LeT OP: in elk zakje vind je 1 van de 16 minifigures uit de serie. Wij hebben geen enkele invloed op welke figuur dit is en kunnen dus ook niet ingaan op de vraag om een specifieke figuur te leveren. Wanneer je meer dan één zakje koopt, zou het kunnen dat je een figuur dubbel aantreft.

De LEGO 71018 Minifiguur Serie 17 Willekeurige Set van 1 Minifiguur is uitgebracht in het jaar 2017. De set bestaat uit 7 onderdelen. Er zit 1 minifiguur bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Waarom je deze LEGO set moet hebben?

Beleef spannende nieuwe avonturen met serie 17 van de LEGO Minifiguren. Maak kennis met hotdogverkoper, elfmeisje, vlindermeisje, sterke circusman, dierenarts, dwergstrijder, dansinstructrice, meesterkok, connaisseur, maïskolfman, Romeinse gladiator, raketjongen, surfer, retro ruimteheld en yuppie, plus een geheime figuur! elk van deze prachtige minifiguren is inclusief een of meerdere accessoires, displayvoetje en verzamelaarsboekje. Welke figuur tref je aan in het volgende 'mysterie'-zakje dat je openmaakt?
LEGO
S_71018-1_N_S_0
5702015866811
673419265614
Nummer
71018-1
EAN
5702015866811
Gewicht
8.7 x 11.3 x 2 cm
Thema
LEGO Collectible Minifigures
Uitgebracht in
2017
Aantal onderdelen
7
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.014 KG
Aantal minifiguren
1
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
5+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (1)