LEGO 71733 Epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 71733 Epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder

LEGO NINJAGO duelspeelset boordevol actie
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO NinjagoAlle LEGO

Omschrijving LEGO 71733 Epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder

LEGO NINJAGO duelspeelset boordevol actie

Laat LEGO NINJAGO fans leuke, fantasierijke duels naspelen met deze gave epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder (71733). De set bevat een markt van LEGO stenen met een hangende lantaarn en een ronddraaiend gevechtsplatform, zodat kinderen kunnen ontsnappen naar een fantasiewereld voor urenlange rollenspellen boordevol actie.

Speelsets voor creatieve activiteiten
Dit ninja duelspeelgoed is inclusief 2 minifiguren: Cole (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Spookstrijder uit de LEGO NINJAGO tv-serie. De speelset biedt kinderen alles wat ze nodig hebben om leuke duels na te spelen en te zien wie de 4 zwarte wapens kan grijpen.

Cool speelgoed voor kinderen
LEGO NINJAGO speelsets stimuleren kinderen om achter hun scherm vandaan te komen en spannende avonturen te beleven in een fantasiewereld. Daar leren ze spelenderwijs belangrijke vaardigheden en werken ze samen met hun helden in een spannende collectie ninjaspeelgoed, waaronder mecha, vliegtuigen en draken.

De LEGO 71733 Epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder is één van de vele sets uit het LEGO Ninjago thema.

Kenmerken

  • De LEGO NINJAGO epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder (71733) biedt kinderen alles wat ze nodig hebben om spannende duels na te spelen tussen hun ninjaheld Cole en de gemene Spookstrijder.
  • De ninjaspeelset is inclusief 2 minifiguren: Cole (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Spookstrijder uit de LEGO NINJAGO tv-serie, plus 4 exclusieve zwarte wapens.
  • Het ninjaspeelgoed beschikt ook over een bouwbare markt waar de personages hun duels kunnen uitvechten en een ronddraaiendgevechtsplatform dat Cole kan gebruiken om zijn tegenstander omver te beuken.
  • Met slechts 51 onderdelen is dit een geweldige eerste LEGO set voor jonge bouwers vanaf 6 jaar en een prachtige verrassing waar ze keer op keer mee zullen willen spelen.
  • De markt is ca. 7 cm hoog, 5 cm breed en 8 cm diep - een prima formaat om duels uit te vechten in de slaapkamer of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje.
  • Speel nog grotere epische LEGO NINJAGO gevechten na met andere sets: Kaitegen Skulkin (71730), Zane tegen Nindroid (71731) en Jay tegen Serpentine (71732).
  • LEGO NINJAGO sets halen kinderen achter het beeldscherm vandaan en nemen ze mee naar een wereld vol fantasierijk speelplezier, waar ze spelenderwijs belangrijke levensvaardigheden leren tijdens alle avonturen met hun ninjahelden.
  • LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent van elkaar te halen zijn. Daar zijn geen ninjavaardigheden voor nodig!
  • LEGO stenen voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 71733 Epische Strijd set - Cole tegen Spookstrijder is uitgebracht in het jaar 2021. De set bestaat uit 51 onderdelen. Er zitten 2 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Waarom je deze LEGO set moet hebben?

Help Cole om het kwaad te bestrijden wanneer hij het in een spannend duel boordevol actie opneemt tegen de Spookstrijder! Kijk uit voor de drietand van de Spookstrijder en sla terug met je scherpe zeis. Spring op het gevechtsplatform en draai rond om een krachtige stoot uit te delen! Wie zal dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad winnen en de 4 wapens bemachtigen?
LEGO
S_71733-1_N_S_0
5702016912388
673419339001
Nummer
71733-1
EAN
5702016912388
Gewicht
21 x 21 x 4.6 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.122 KG
Thema
LEGO Ninjago
Uitgebracht in
2021
Aantal onderdelen
51
Aantal minifiguren
2
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
6+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)