LEGO 76149 De dreiging van Mysterio
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 76149 De dreiging van Mysterio

Wanneer Mysterio zijn machtige mecha gebruikt om een bank te beroven, kunnen kleine superhelden samen met Marvels Spider-Man in zijn helikopter en Ghost Spider de zaak proberen te redden.
Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO Super HeroesAlle LEGO

Omschrijving LEGO 76149 De dreiging van Mysterio

Kinderen kruipen in de huid van superheld Spider-Man om schurk Mysterio te verslaan

LEGO Marvel Spider-Man De dreiging van Mysterio (76149) is bouwspeelgoed dat kinderen laat kennismaken met bouwen met LEGO stenen, minifiguren en supercoole avonturen. Spider-Man helikopter en Mysterio mecha speelset Naast LEGO minifiguren van Spider-Man, Ghost Spider en Mysterio bevat deze superheldenspeelset de geweldige Spider-Copter en de krachtige mecha van Mysterio! De mecha heeft wielen en beweegbare armen om de bankkluis kapot te slaan. Kinderen kunnen de 'klauwen' onderaan de helikopter van Spider-Man gebruiken om Mysterio te grijpen en zijn mecha met een web te belagen. een eenvoudige bouwgids legt het doel van elke stap uit en de gratis te downloaden LEGO Life app biedt interactieve zoom- en draaifuncties. Coole kinderactiespeelset Met voertuigen, mecha, gebouwen, minifiguren, wapens en gadgets kunnen kleine superhelden met LEGO Marvel Spider-Man bouwspeelgoed hun favoriete filmscènes nabouwen en hun eigen fantasieverhalen bedenken.

De LEGO 76149 De dreiging van Mysterio is één van de vele sets uit het LEGO Super Heroes thema.

Kenmerken

  • Deze LEGO startset voor jonge bouwers zit boordevol actie, spanning en populaire superhelden. een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met bouwen met LEGO stenen en de Marvel Spider-Man filmavonturen.
  • Dit coole speelgoed is inclusief Spider-Man, Ghost Spider en een minifiguur van Mysterio die nieuw is vanaf januari 2020. Bevat ook Spider-Mans helikopter, Mysterio's mecha en een bank die openbreekt zodat hij de speelgoedkluis kan stelen!
  • Mysterio rijdt rond in zijn gekke mecha en slaat met zijn machtige armen de bank kort en klein om de buit te grijpen! Lukt het Spider-Man om er in zijn helikopter op tijd naartoe te vliegen om hem te stoppen? Kan Ghost Spider de mecha uitschakelen met haar web?
  • Dit LEGO Marvel Spider-Man bouwspeelgoed is een populair cadeau voor kinderverjaardagen, Kerstmis of Sinterklaas. De bouwuitdagingen en mogelijkheden om samen te spelen maken het uitermate geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.
  • Met de Spider-Man helikopter van ca. 13 cm lang en de mecha van ca. 10 cm hoog biedt deze superhelden minifigurenset coole Spider-Man actie met eindeloze speelmogelijkheden om alleen of samen met anderen van te genieten.
  • Je hebt geen batterijen nodig voor dit superheldencadeau: kinderen kunnen direct beginnen met spelen! Dit praktische LEGO bouwspeelgoed helpt kinderen hun creatief denkvermogen, fantasierijk speelplezier en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen.
  • Dankzij Instructions PLUS kunnen zelfs jonge kinderendeze Spider-Man speelset zelfstandig bouwen. Deze gratis interactieve bouwinstructies met leuke zoom- en draaifunctie zijn te vinden in de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets.
  • LEGO Marvel Spider-Man speelsets stimuleren fantasierijk rollenspel met superheldenavonturen boordevol actie. Kinderen kunnen filmscènes nabouwen en naspelen, zelf verhalen verzinnen of hun modellen ergens neerzetten om te bekijken.
  • LEGO stenen en onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • Natuurlijk voldoet LEGO speelgoed aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO stenen en onderdelen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het speelgoed veilig is voor jouw kind.

De LEGO 76149 De dreiging van Mysterio is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 163 onderdelen. Er zitten 3 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
LEGO
S_76149-1_N_S_0
5702016619294
673419320405
Nummer
76149-1
EAN
5702016619294
Gewicht
22.2 x 26.2 x 7.6 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
0.415 KG
Thema
LEGO Super Heroes
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
163
Aantal minifiguren
3
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
4+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (0)