LEGO 76386 Zweinstein: Wisseldrank vergissing (Beschikbaar op 1-6-2021)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

LEGO 76386 Zweinstein: Wisseldrank vergissing


Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO Harry PotterAlle LEGO

Omschrijving LEGO 76386 Zweinstein: Wisseldrank vergissing

Magische transformaties met wisseldrank

LEGO Harry Potter Zweinstein: Wisseldrank vergissing (76386) is een leuke inspiratiebron voor magische avonturen in het toilet op Zweinstein.

Verander minifiguren met wisseldrank
Jonge heksen en tovenaars kunnen samen met Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel een krachtige wisseldrank brouwen. Laat de personages het drankje opdrinken, draai de hoofden van de minifiguren, geef ze ander haar en zie hoe ze in Vincent Korzel en Karel Kwast transformeren. Maar let op, want het kan ook misgaan. Zo is Hermelien ineens een kat! De set bevat nog meer verrassingen: een exclusieve gouden jubileumminifiguur van Harry Potter, 2 willekeurige tovenaarskaarttegels om te verzamelen en een geheime tunnel onder de wasbak. Als je deze set combineert met LEGO Harry Potter Zweinstein Geheime Kamer (76389), vormt de geheime tunnel de verbinding tussen de 2 ruimtes voor nog meer speelmogelijkheden. Dankzij dit magische, modulaire systeem kunnen kinderen hun eigen modelversie van Zweinstein creëren.

De LEGO 76386 Zweinstein: Wisseldrank vergissing is één van de vele sets uit het LEGO Harry Potter thema.

Kenmerken

  • LEGO Harry Potter Zweinstein: Wisseldrank vergissing (76386) heeft het allemaal: populaire personages, fantasierijke functies en betoverende avonturen. en dat allemaal op een van de bekendste plekken in Zweinstein.
  • Inclusief minifiguren van Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel, het bouwbare toilet van Jammerende Jenny en authentieke accessoires.
  • Dankzij de coole functies, zoals de minifiguren die kunnen transformeren en de geheime doorgang, kunnen kinderen de bekende scène uit Harry Potter en de Geheime Kamer naspelen en hun eigen magische verhalen bedenken.
  • Deze veelzijdige bouwset is een ideaal cadeau voor jonge heksen en tovenaars van 7 jaar en ouder. De magische mix van speelmogelijkheden zorgt ervoor dat kinderen eindeloze fantasierijke avonturen kunnen beleven.
  • Het model is ca. 8 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep, en kan worden gecombineerd met LEGO Harry Potter Zweinstein Geheime Kamer (76389) voor dubbel zo veel plezier.
  • Deze speelset maakt deel uit van een serie modulaire sets met authentieke details die kinderen kunnen bouwen, combineren en aanpassen om zo hun eigen versie van kasteel Zweinstein te creëren.
  • De set bevat een exclusieve gouden minifiguur van Harry Potter ter ere van 20 jaar LEGO Harry Potter magie. In de set vind je ook 2 willekeurige tovenaarskaarttegels die kinderen kunnen verzamelen (van de 16 in totaal).
  • LEGO Harry Potter speelgoed bevat geliefde personages, bijzondere wezens en herkenbare locaties uit de populaire films. De sets zijn het ideale cadeau voor kinderen die deel willen uitmaken van de magie uit de films.
  • LEGO bouwsets voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De LEGO 76386 Zweinstein: Wisseldrank vergissing is uitgebracht in het jaar 2021. De set bestaat uit 217 onderdelen. Er zitten 3 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
LEGO
S_76386-1_N_S_0
5702016913507
673419339735
Nummer
76386-1
EAN
5702016913507
Gewicht
0.32 KG
Afmetingen verpakking (lxbxh)
26.2 x 14.1 x 7.2 cm
Thema
LEGO Harry Potter
Uitgebracht in
2021
Aantal onderdelen
217
Aantal minifiguren
3
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
7+
Batterijen vereist
Nee
Status
Retired
chat Commentaar (1)