LEGO speciaalzaak

LEGO speciaalzaak

Ben jij op zoek naar de nieuwste LEGO sets? Of zoek je een LEGO set die al een tijdje uit productie is? Je vind ze allebei bij ons. BricksDirect.nl heeft een enorm aanbod aan de nieuwste en oudere LEGO sets. Allemaal nieuw in doos. Wij zijn een LEGO speciaalzaak die elk moment van de dag bezig is ons aanbod te vergroten en te verbreden. Wat LEGO speciaal maakt is dat het voor jong en oud is. Niet alleen kinderen spelen graag met LEGO, maar ook volwassenen. In de LEGO wereld AFOL’s genoemd. AFOL staat voor Adult Fan of LEGO. Wat dacht je van LEGO Architecture, LEGO Creator of LEGO Minecraft? Voor de allerkleinste is er LEGO Duplo en LEGO Juniors. Voor alle andere thema’s kun je natuurlijk ook terecht bij BricksDirect.nl!

Waar kun je ons vinden?

BricksDirect.nl is de grootste LEGO speciaalzaak op internet. Heb je een bestelling geplaatst, dan mag je deze natuurlijk ook af komen halen in Bergeijk. Wij hebben momenteel nog geen echte winkel. Deze zal er in de toekomst wel komen.

Wat maakt LEGO speciaal?

LEGO is een speciaal stuk speelgoed, omdat de onderdelen van sets uit 1953 nog steeds op de sets van 2018 passen. Je kunt natuurlijk de LEGO set bouwen zoals in het instructieboekje staat, maar je kunt ook je eigen creatie bedenken! Heb je meerdere LEGO sets dan kun je ze samenvoegen tot een grote creatie! Alle blokjes passen op elkaar en dat maakt LEGO zo speciaal! BricksDirect.nl heeft altijd meer dan 2.000 LEGO sets op voorraad en daarom zijn wij de LEGO speciaalzaak van Europa en misschien zelfs wel van de wereld!