LEGO 10913 Opbergdoos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-20,01%

LEGO 10913 Opbergdoos

Open een wereld vol creatieve speelmogelijkheden die het ontwikkelingsproces stimuleren met deze LEGO DUPLO startset voor peuters - inclusief een opbergdoos om alles snel op te kunnen ruimen!
 • Nieuw.

€ 23,99 Inclusief belasting

€ 19,83 Exclusief belasting

€ 29,99-20,01%

check Op voorraad

Goedkoopste vervoerder: DPD Pickup Point. € 4,99 bezorging vrijdag 21 juni.

Snelste vervoerder: DPD. € 5,99 bezorging vrijdag 21 juni.

Veilig (achteraf) betalen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
LEGO DUPLOAlle LEGO

Omschrijving LEGO 10913 Opbergdoos

Stimuleer de creativiteit van peuters met hun eerste LEGO DUPLO set!

Dit leuke ontwikkelingsspeelgoed zit boordevol stenen en onderdelen die peuters stimuleren praktische creativiteit en fantasierijk spel te ontdekken. De herkenbare voorwerpen stimuleren jonge kinderen en de kleurrijke vormen nodigen uit tot vrij bouwplezier, waarmee deze LEGO DUPLO startset de perfecte manier is om iedere jonge bouwer te inspireren. Leerzaam speelgoed voor peuters! In de stevige opbergdoos vind je een auto met bewegende wielen, een dak, een raam, bloemen, een brood, DUPLOmensfiguren, stenen met de cijfers 1, 2 en 3... naast een aantal originele stenen in diverse vrolijke kleuren. Als ouders de vreugde van het combineren van de stenen en onderdelen delen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden, kunnen ze de kostbare ontwikkelingsmijlpalen van hun kleine bouwer rechtstreeks ervaren. Geweldige cadeaus voor peuters en kleuters! DUPLO speelsets brengen vrij speelplezier en zelfexpressie binnen handbereik van beginnende bouwers. De kleurrijke, gemakkelijkvast te houden onderdelen die de fantasie van peuters prikkelen zijn veilig, schoon en eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

De LEGO 10913 Opbergdoos is één van de vele sets uit het LEGO DUPLO thema.

Kenmerken

 • Terwijl ze met de peutervriendelijke mix van LEGO DUPLO stenen en onderdelen bouwen en spelen, ontwikkelen kleine bouwers het creatief denkvermogen en probleemoplossend vermogen, het visueel en ruimtelijk bewustzijn en de fijne motoriek.
 • Bevat 65 kleurrijke stenen plus herkenbare onderdelen voor peuters, waaronder een auto met bewegende wielen, een dak, een raam, bloemen, een brood, DUPLO mensfiguren en stenen met de cijfers 1, 2 en 3.
 • Als ouders en verzorgers de vreugde van het combineren van de stenen en onderdelen delen voor eindeloos fantasierijk speelplezier, kunnen ze de kostbare ontwikkelingsmijlpalen van hun jonge bouwer ervaren.
 • Dankzij de veilige, kleurrijke en eenvoudig te hanteren stenen en onderdelen is dit leerzame peuterspeelgoed een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor jongens en meisjes van 18 maanden en ouder.
 • Alle boeiende kleuren, vormen, voorwerpen, mensen en cijfers kunnen handig worden opgeborgen in de aantrekkelijke LEGO DUPLO doos. Combineer ze met andere DUPLO sets voor nog meer speelplezier.
 • Dit bouwspeelgoed wordt gevoed door de verbeelding van kinderen - geen batterijen nodig! Praktisch, batterijloos speelgoed stimuleert de fijne motoriek, het probleemoplossend vermogen en de creativiteit.
 • Open de opbergdoos en het spel kan meteen beginnen! een eenvoudige handleiding biedt ouders en peuters inspiratie - en zodra kinderen beginnen met bouwen, stopt het fantasierijke spel nooit!
 • LEGO DUPLO speelsets zijn geweldige cadeaus voor peuters en kleuters. Ze voeden de fantasie van kinderen en stimuleren vrij spel en het ontwikkelingsproces.
 • LEGO DUPLO startsets voldoen aan de strengste normen, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald - en dat is al zo sinds 1969!
 • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat al het DUPLO bouwspeelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO 10913 Opbergdoos is uitgebracht in het jaar 2020. De set bestaat uit 65 onderdelen. Er zitten 2 minifiguren bij en 1 instructie. De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
LEGO
S_10913-1_N_S_0
Nieuw
4 Items
5702016617740
673419318815
Nummer
10913-1
EAN
5702016617740
Gewicht
37 x 18 x 18 cm
Afmetingen verpakking (lxbxh)
1.05 KG
Thema
LEGO Duplo
Uitgebracht in
2020
Aantal onderdelen
65
Aantal minifiguren
2
Aantal instructies
1
Leeftijdsadvies
2+
Batterijen vereist
Nee
Status
Available
chat Commentaar (0)